Trots afscheid kunnen nemen van mijn flubberlicious

Het gaat allemaal nu een stuk sneller, heb nu al een aantal sportsessies erop zitten en ik heb sinds tijden dat ik sporten weer leuk vind. Sporten in een groep met gezellige dames die allemaal hetzelfde doormaken als mij scheelt erg veel. Allemaal gezellige dikke mensen, je hoeft je geen zorgen te maken of iemand oordeelt want iedereen voelt zich hetzelfde. Je kan je focussen op het sporten ipv of je sportkleding nog goed zit of hoe andere over je zouden kunnen denken.

Diëtist gaat ook goed, ik blijf op gewicht. Het liefste viel ik al meer af, maar helaas kan ik ivm een blessure niet veel bewegen/sporten. Ik doe fanatiek mee tijdens het sporten, maar kan helaas niet alles doen wat ik wil. Maar op gewicht blijven is goed..

Ook ben ik gebeld dat ik voor mijn 2e straatje mag langskomen, 28e mei is mijn 2e straatje. Dan ga ik dus in gesprek over de operatie, narcose en nog keer wegen. Erg spannend allemaal! Want kort na het 2e straatje krijg ik de datum voor de operatie!

Vandaag heb ik met een vriendin een leuke fotoshoot gedaan, een BEFORE SHOOT. Heel vaak zie je mensen die geen goede foto’s hebben van hoe ze eruit zagen voor dat ze zoveel waren afgevallen. Of mensen die alleen een foto hebben vlak voor de operatie bijvoorbeeld. Veel mensen zijn namelijk nogal onzeker en staan niet graag op de foto. En dat is zonde, want ook als je nog wel dik bent kan je erg mooi zijn! Dus wij zijn vandaag foto’s gaan maken om goede before foto’s te hebben. En toen kwam ik dus op het idee dat ik dit misschien wel vaker zou willen gaan doen..

Dus wat zouden jullie er van vinden? Als ik een fotoshoot zou doen waarbij je voor en na de operatie foto’s hebt in een leuke setting waar je met trots op kan terugkijken. Dat je ook een leuke before foto hebt om naast die fantastische after foto te plaatsen. Een fotograaf (ME!) die zelf al haar halve leven tegen de vetjes strijd en weet hoe het is om zo dik te zijn. Die weet hoe zwaar dit traject is maar ook waar je gewoon jezelf bij kan zijn en waar je lekker mee kan lachen!

Mocht je het willen, dan kan je altijd contact met mij opnemen en dan kan ik wel wat regelen!

Hieronder mijn BEFORE foto’s, mijn AFTER foto’s komen later 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s